Live Ajax – Fortuna Sittard: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma en Fortuna Sittard is vanaf 21:00 uur de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – Fortuna Sittard staat voor de 22ste keer op het programma en daarin wist Ajax 2o keer te winnen, trok Fortuna één keer aan het langste eind en eindigde de wedstrijd tussen beide clubs een keer in een gelijkspel. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 5-2 overwinning voor Ajax door doelpunten van Klaassen(2x), Tadic, Brobbey en Promes. Fortuna Sittard vinden we momenteel terug op een zestiende plaats met dertien punten uit zeventien wedstrijden. Ajax staat op plek twee en heeft negenendertig punten uit zeventien wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/12/22/live-ajax-fortuna-sittard-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/