Wat kan het uitlenen van Bergwijn aan Ajax betekenen voor beide teams?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het gerucht gaat al een tijdje dat Ajax Steven Bergwijn naar Amsterdam wil halen. Hoewel Bergwijn bij Ajax een deel van de jeugdopleiding doorliep, zou een transfer toch redelijk spraakmakend zijn, aangezien hij in Nederland alleen bij PSV betaald voetbal speelde. Toch lijkt het zeker niet uitgesloten, alleen zou het dit keer om een verhuurperiode gaan. De geruchten worden versterkt omdat Bergwijn bij zijn huidige club Tottenham Hotspur lang niet altijd zeker is van speeltijd, ook niet sinds de komst van de nieuwe trainer, Antonio Conte.Afgelopen zomer gingen er reeds sterke geruchten dat Ajax interesse in de snelle buitenspeler zou hebben, maar het kwam niet van een transfer. 

Nu het in Nederland ook mogelijk is om online sportweddenschappen af te sluiten, kun je tegenwoordig op alle wedstrijden van Ajax eenvoudig inzetten. En dat kan zelfs op eventuele transfers, zoals bij bemybet.com bijvoorbeeld. Voor alle Ajaxfans die Bergwijn graag zien komen zal het wederom een spannende winterse transferperiode worden.   

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/wat-kan-het-uitlenen-van-bergwijn-aan-ajax-betekenen-voor-beide-teams/