Live Ajax – Willem II: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax start de vijftiende speelronde van de Eredivisie op donderdagavond met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteriestiekenAjax – Willem II staat voor de 45ste keer op het programma en daarin was Ajax 39 keer te sterk voor de ploeg uit Tilburg. In 2019 wist Willem II de drie punten mee te nemen uit Amsterdam door doelpunten van Tresor en Dankerlui. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 3-1 overwinning voor Ajax door doelpunten van Klaassen, Brobbey en Tadic. Willem II vinden we momenteel terug op een elfde plaats met achttien punten uit veertien wedstrijden. Ajax is koploper en heeft 33 punten uit veertien wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/12/02/live-ajax-willem-ii-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-3/

Gegevens