‘Tip van De Ligt betreft Koni De Winter; Overmars neemt het in overweging’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft serieuze belangstelling voor Koni De Winter, zo melden De Telegraaf en La Gazzetta dello Sport. De 19-jarige centrumverdediger van Juventus, die in het onder 23-team uitkomt, wordt gezien als een potentiële versterking voor de toekomst, aldus De Telegraaf. De Belgisch jeugdinternational is waarschijnlijk de tip van  Matthijs de Ligt. De verdediger nam afgelopen zondag afscheid in de Johan Cruijff ArenA. Voordat Overmars de microfoon aan De Ligt gaf, sloot hij af met een cliffhanger: “Ik denk dat we nog één tip van jou gaan opvolgen binnenkort, maar dat houden we nog even tussen ons.”

De Winter speelt sinds drie jaar voor Juventus, dat de Belg wegplukte uit de jeugdopleiding van Zulte Waregem. De 1,91 meter lange centrumverdediger, die incidenteel ook wordt ingezet als rechtsback, ondertekende begin dit jaar een contract tot medio 2024. De Winter trainde al meerdere keren mee met het eerste elftal van Juventus en Massimiliano Allegri zou onder de indruk zijn van zijn kwaliteiten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/11/12/tip-van-de-ligt-betreft-koni-de-winter-overmars-neemt-het-in-overweging/