Vermoedelijke opstelling Ajax tegen PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Woensdag sloot Ajax in de Johan Cruijff Arena voor 25.000 supporters de voorbereiding af. Dat deed het met een klinkende 4-0 zege op Leeds United. Zaterdagavond wordt er voor het eerst weer voor het echie gevoetbald en er kan meteen een prijs gepakt worden. PSV komt op bezoek in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Voor PSV is het duel om de Johan Cruijff Schaal misschien een vervelende onderbreking, tussen de duels voor Champions League-kwalificatie door. Al hebben die duels de Eindhovenaren wel geholpen om in wedstrijdritme te komen en vertrouwen te tanken. Het heenduel met FC Midtjylland werd deze week met 3-0 gewonnen.

Voor Ajax wordt het duel om de Johan Cruijff Schaal zoals gezegd het eerste officiële duel van dit seizoen. Ajax is nog niet compleet: Antony is nog op de Olympische Spelen en ontbreken Maarten Stekelenburg en Perr Schuurs vanwege blessures. Nico Tagliafico is wel weer inzetbaar.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen PSV: Pasveer; Mazraoui, Blind, Martinez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Taylor  ; Berghuis, Haller, Tadic

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/vermoedelijke-opstelling-ajax-tegen-psv-6/