Live Young Boys – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdagavond de return in de achtste finale van de Europa League tegen Young Boys, en begint de wedstrijd met een 3-0 voorsprong. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax speelde in de historie slechts twee keer tegen het Zwitserse Young Boys en dat was in het seizoen 1987-1988. In de toenmalige Europa Cup 2 won Ajax de uit en thuiswedstrijd met 1-0. Vorige week eindigde de eerste wedstrijd in de achtste finale van de Europa League in 3-0. In de Johan Cruijff Arena wisten Davy Klaassen, Dusan Tadic en Brian Brobbey. Als Ajax als winnaar uit het tweeluik komt, dan mogen de Ajacieden zich vrijdag gaan opmaken voor de loting van de kwartfinale en eventuele halve finale. Die is om 13:00 uur in het Zwitserse Nyon.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/03/17/live-young-boys-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/