Ajax knokt zich terug en moet genoegen nemen met een punt

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zich zondag knap terug geknokt in de wedstrijd tegen PSV. De Amsterdammers kwamen voor rust zwak voor de dag en kwamen op achterstand, maar na rust knokte de ploeg zich terug. Het kwam terug tot 2-2, waarna het niet meer door kon drukken voor de winnende 3-2.

De wedstrijd begon rampzalig voor de mannen van Erik ten Hag. PSV kreeg de weg vrij naar de twee spitsen, waarna Donyell Malen de bal met een knappe voetbeweging achter het centrale duo van Ajax wist te leggen. Daar dook Eran Zahavi op, die niet faalde en de 0-1 maakte. Vrijwel meteen daarna werd ook Ajax serieus gevaarlijk. Noussair Mazraoui dook op in het strafschopgebied van de opponent, maar zijn schot werd geblokkeerd voordat deze het doel kon bereiken. Ajax kon er hierna nogmaals gevaarlijk uit komen, maar Quincy Promes beoordeelde de situatie niet goed en zag grote ruimte bij Antony over het hoofd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137098/ajax-knokt-zich-terug-en-moet-genoegen-nemen-met-een-punt