Basisplaats Promes tegen Twente; Neres en Mazraoui geblesseerd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Quincy Promes is voor het eerst sinds 3 november terug in de basisopstelling van Ajax. De aanvaller krijgt zaterdagavond tegen FC Twente voor het eerst sinds de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland weer de kans om vanaf de aftrap te starten. Noussair Mazraoui en David Neres ontbreken in de wedstrijdselectie wegens blessures.

André Onana verdedigt zoals gebruikelijk het doel in de Johan Cruijff ArenA. Met uitzondering van Sean Klaiber als vervanger van Mazraoui, vindt hij de gebruikelijke namen voor zich in de verdediging. Ook Ajax' middenveld ziet er met Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Zakaria Labyad bekend uit.

Voorin heeft Erik ten Hag wel wat wijzigingen doorgevoerd. Naast de geblesseerde Neres, ontbreekt ook Antony in de basisopstelling. Hij zit in tegenstelling tot zijn landgenoot wel op de bank. Het levert een aanval op waar naast Promes, Lassina Traoré en Dusan Tadic in te bewonderen vallen.

Opstelling Ajax:

Onana; Klaiber, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch; Tadic, Labyad, Promes; Traoré

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136261/basisplaats-promes-tegen-twente-neres-en-mazraoui-geblesseerd