KNVB verplaatst Ajax - Heerenveen naar zondag

Bron: www.ajaxshowtime.com

De competitiewedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen is verplaatst naar zondagmiddag 14.30 uur, zo meldt de KNVB. In eerste instantie zou de wedstrijd aankomende zaterdagavond gespeeld worden.

Vanwege de verplaatsing heeft Ajax een dag minder tijd om zich voor te bereiden op het Champions League-duel met Liverpool van woensdagavond. Aan de andere kant heeft het elftal na de interlandperiode meer tijd om zich voor te bereiden op de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

In het kader van de veranderagenda hebben alle clubs in het betaalde voetbal gezamenlijk besloten om Europees spelende clubs de ruimte te bieden voor een goede voorbereiding als zij hierom vragen. De vier clubs die Europees spelen - Ajax, AZ, Feyenoord en PSV - hebben dit verzoek aangevraagd. Tot 1 januari zijn meerdere wedstrijden gewijzigd.

Wijzigingen Ajax:

Ajax - sc Heerenveen: zaterdag 17 oktober 18.45 uur -> zondag 18 oktober 14.30 uurAjax - Fortuna Sittard: zaterdag 31 oktober 18.45 uur -> zaterdag 31 oktober 20.00 uur

Ajax - Heracles Almelo: zaterdag 21 november 18.45 uur -> zondag 22 november 12.15 uur

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134831/knvb-verplaatst-ajax-heerenveen-naar-zondag