IJzersterk Ajax sluit trainingskamp af met ruime zege

Ajax heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een 1-4 zege op Red Bull Salzburg. Op bezoek in het stadion van de Salzburgers speelden de Amsterdammers een ijzersterk duel waarin het weinig te duchten had van de tegenstander. Ryan Gravenberch, Antony, Donny van de Beek en Devyne Rensch scoorden voor Ajax.

De Ajacieden kwamen uitstekend uit de startblokken. Binnen anderhalve minuut poeierde Gravenberch al de 0-1 binnen, nadat eerder al op de lat en op de keeper werd geschoten. Lang kon Ajax echter niet genieten van haar voorsprong, want een aantal minuten later vloerde Maarten Stekelenburg Sekou Koïta in het strafschopgebied: penalty. Koita verzilverde de strafschop zelf en maakte zodoende de 1-1.