Deze dertien jeugdspelers vertrekken bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft begin april de jaarlijkse eindgesprekken gevoerd en daarbij werden net als ieder jaar ook weer enkele jeugdspelers teleurgesteld. Zij moesten de club na het vorige seizoen verlaten. Enkele andere spelers kozen er zelf voor om te vertrekken bij Ajax. 

In totaal staan er nu dertien spelers uit de O15 tot en met de O19 van afgelopen jaar op papier die na het seizoen 2019/2020 op zoek moesten of gingen naar een andere werkgever. Van hen kozen bijvoorbeeld Harm Dieker en Joshua Pynadath zelf voor een vertrek. De keeper en aanvaller van Ajax O19 zagen geen perspectief meer in Amsterdam. Dieker vond in FC Twente een nieuwe club. Lev Lenssen (O15) koos zelf voor een toekomst bij AZ. Ook Dani van den Heuvel en Marijn Dijkstra vonden elders onderdak.

De spelers die slecht nieuws kregen en moesten vertrekken bij Ajax, weten al waar ze komend seizoen aan de slag gaan. Zo speelt aanvaller Kik Braspenning (O17) komende jaargang voor FC Volendam, gaat Xion Dubois (O16) naar Almere City en trekt Ezra Doest (O16) het shirt aan van FC Utrecht. Dirk Rasing verruilt de Ajax O15 voor Vitesse. Check hieronder alle bevestigde namen:

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131448/deze-dertien-jeugdspelers-vertrekken-bij-ajax