'Voor jezelf trainen niet hetzelfde als met Jong en 1'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek "Kweekvijver" zoomt Ajax Showtime ook dit seizoen weer elke week in op het paradepaardje van Ajax: de jeugdopleiding.

Niet alleen het eerste elftal van Ajax zit thuis te wachten op het moment dat er weer kan worden gevoetbald. Ook de Ajaxjeugd zit vanwege het coronavirus plots massaal tussen vier muren. Geen school, dit seizoen geen voetbal meer voor de meeste jeugd, geen vrienden; een omslag voor de spelers en de families, blijkt uit een rondvraag van Ajax Showtime.

Hoe ga je om met het feit dat je zoon plots zeven dagen in de week thuis is, terwijl hij normaal gesproken zes dagen in de week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op De Toekomst was? Dat is even schakelen, maar in de meeste huishoudens is inmiddels wel een ritme gevonden. Talenten zijn thuis volop aan de slag en bij de meeste families hebben de spelers hun vaste plekje in het huis wel geclaimd. En natuurlijk is je eigen familie geen verkeerd gezelschap tijdens zo’n quarantainetijd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130775/voor-jezelf-trainen-niet-hetzelfde-als-met-jong-en-1