‘Ajax zet in op winterse hereniging met Vertonghen; Financiële eisen mogelijk struikelblok’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil zich deze winterstop versterken met Jan Vertonghen, zo melden diverse media waaronder The Telegraph. Mogelijk komt een hernieuwde samenwerking tussen Ajax en Vertonghen in een stroomversnelling door een ontstoken hartspier bij Daley Blind, zo suggereert de Engelse krant. Het is onduidelijk hoe ernstig de kwaal is bij de Oranje-international en of hij dit seizoen nog veel gaat spelen. Zodoende zou Ajax om zich heen kijken, met Vertonghen mogelijk als winterse versterking tot gevolg.

De 32-jarige Vertonghen ligt bij Tottenham Hotspur nog tot komende zomer vast, waardoor de Belgisch international deze winter voor een relatief goedkoop bedrag op te pikken is. Onderhandelingen over een nieuw contract tussen Vertonghen en Tottenham hebben vooralsnog niets opgeleverd. Vanaf vandaag mag de Belg praten met eventuele toekomstige werkgevers over een dienstverband voor na de zomer. Naast Ajax zou ook Napoli azen op een samenwerking met Vertonghen, die eerder al actief was bij Ajax.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/01/02/ajax-zet-in-op-winterse-hereniging-met-vertonghen-financiele-eisen-mogelijk-struikelblok/