Telegraaf: ‘Paris Saint-Germain, Man United en Tottenham Hotspur meldden zich voor Onana’

Bron: ajaxfanzone.nl

De eerste Europese topclubs hebben een poging ondernomen om André Onana (23) in te lijven. Paris Saint-Germain, Manchester United en Tottenham Hotspur meldden zich bij Onana’s zaakwaarnemer Albert Botines, zo meldt De Telegraaf deze ocjtend. De Franse grootmacht en Engelse traditieclubs willen de keeper komende zomer inlijven. Drie maanden geleden zette Onana FC Barcelona en Paris Saint-Germain nog in de wachtkamer.

De belangstelling van de Premier League-clubs Spurs en United komt op een bijzonder moment, vlak voor de Champions League-ontmoeting tussen Chelsea en Ajax. Daardoor zullen op Stamford Bridge veel ogen extra zijn gericht op Onana, die heel vorig jaar en dit seizoen in Valencia zo veel indruk maakte in de Champions League.

Ajax heeft een transfersom tussen de 40 en 50 miljoen euro in gedachten voor Onana. In de zomer van 2015 werd hij voor drie ton van FC Barcelona overgenomen. Onana heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2022.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/04/telegraaf-paris-saint-germain-man-united-en-tottenham-hotspur-meldden-zich-voor-onana/