Gametalk Ajax – Chelsea: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat woensdagavond de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het programma en komt het Engelse Chelsea FC op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Chelsea begint woensdag om 18:55 uur.

Lampard moet puzzelen, veel blessures bij ChelseaManager Frank Lampard mist woensdagavond liefst vier spelers en daarmee treft Ajax een gehavend Chelsea, zoals wij eerder al wisten te melden. Zowel Kanté (liesblessure) als Barkley (enkelkwetsuur) miste dinsdag de laatste training en zijn achtergebleven in Londen. Van Andreas Christensen en Antonio Rüdiger was het al eerder bekend dat zij de wedstrijd tegen Ajax niet gaan halen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/10/22/gametalk-ajax-chelsea-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/

Gegevens