Ajax Jeugd: O19 in blessuretijd gelijk, O17 en O15 winnen van Utrecht

Ajax O19 nam het zaterdagmiddag op tegen FC Utrecht O19. Daags na de 5-3-zege in de UEFA Youth League speelde het team van trainer John Heitinga met 1-1 gelijk in de Domstad. Donny Warmerdam scoorde in blessuretijd de enige Amsterdamse treffer nadat de thuisploeg al vroeg in de wedstrijd op voorsprong was gekomen.

Wedstrijdverloop FC Utrecht O19 – Ajax O19:‘2. 1-0 FC Utrecht O19’91. 1-1 Warmerdam

Ajax O17

Er waren nog twee andere jeugdteams die het zaterdag opnamen tegen Utrecht: Ajax O17 en Ajax O15. O17 won in een doelpuntrijk duel met 5-3 van de Domstedelingen. Grote man bij het team van Dave Vos was debutant Amourricho van Axel Dongen. De smaakmaker van Ajax O16, die vorige week in de mini-Klassieker (O16) twee keer wist te scoren, had met één assist en twee goals een groot aandeel in de zege.