Mazraoui keert terug op het trainingsveld

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noussair Mazraoui keert dinsdag terug op het trainingsveld van Ajax, zo is te zien op het Twitteraccount van Ajax. De rechtsback annex middenvelder kwam na interlandverplichtingen met Marokko Onder 23 terug met een spierblessure, maar lijkt daarvan nu voldoende hersteld.

Waar de Ajacied vorig seizoen nog een van de grote verrassingen was binnen het Ajax van Erik ten Hag, is het seizoen 2019/2020 nog niet zijn seizoen te noemen. Tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal moest hij Sergiño Dest - de volgende verrassing - Joël Veltman voor zich dulden als backs.

Wel speelde Mazraoui gewoon een rol in de start van de Eredivisie en het begin van de Champions League-kwalificatiereeks. In de uitwedstrijd tegen APOEL Nicosia ontving hij echter de rode kaart en dus moest hij de return aan zich voorbij laten gaan. Uit bij Sparta Rotterdam moest hij het vervolgens doen met een invalbeurt, waarna interlandverplichtingen bij Marokko O23 volgde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125820/mazraoui-keert-terug-op-het-trainingsveld