Reserves Ajax ruim langs Griekse middenmoter OFI Kreta

Bron: ajaxfanzone.nl

De reserves van Ajax hebben in Epe weten te winnen van OFI Kreta. De Amsterdammers waren op Sportpark De Wachtelenberg met 6-2 te sterk voor de nummer dertien van het afgelopen Super League-seizoen, door doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar (tweemaal), Dani de Wit (tweemaal), Kik Pierie en Lasse Schöne. De eerste keuze van trainer Erik ten Hag oefent maandagavond in het Olympisch Stadion tegen Panathinaikos.

Ten Hag koos ervoor om tegen OFI Kreta onder meer Pierie, Lisandro Magallán, Schöne en Huntelaar in Epe binnen de lijnen te brengen. De Grieken oefenen later deze maand nog tegen FC Emmen en Willem II, terwijl Ajax de voorbereiding maandagavond afsluit met een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos. Komende zaterdag staat met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV de ouverture van het seizoen op het programma.

Ajax – OFI Kreta 6-2 (2-1)1-0 Klaas-Jan Huntelaar (4′)1-1 Lisandro Semedo (7′)2-1 Dani de Wit (26′)2-2 OFI Kreta (57′)3-2 Kik Pierie (59′)4-2 Klaas-Jan Huntelaar (62′)5-2 Dani de Wit (68′)6-2 Lasse Schöne (80′)

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/22/reserves-ajax-ruim-langs-griekse-middenmoter-ofi-kreta/