Messi beducht voor ‘jong en onbevreesd’ Ajax bij loting kwartfinales CL

Bron: ajaxfanzone.nl

Lionel Messi verwacht dat FC Barcelona het in de kwartfinales van de Champions League ongeacht de loting een stuk lastiger gaat krijgen dan in de achtste finales. De sterspeler van de Catalanen noemt Ajax een van de gevaarlijkste ploegen. “Er zijn alleen nog goede clubs over en Ajax is daar een goed voorbeeld van. Dat is een geweldig team met veel jonge spelers die nergens bang voor zijn”, aldus Messi woensdagavond na het Champions League-duel met Olympique Lyon (5-1).

“Ook Manchester City en Juventus zijn heel sterk. Ik had verwacht dat Juventus het in de achtste finales lastiger zou krijgen met Atlético Madrid, maar Cristiano Ronaldo kende met drie treffers een magische avond”, doelde Messi op de 3-0-zege van Juventus van dinsdag. “We moeten hoe dan ook rekening houden met een zware loting.”

De loting voor de kwartfinales is vrijdag vanaf 12.00 uur in het Zwitserse Nyon. Naast Barcelona en Ajax zitten ook Manchester City, Juventus, Tottenham Hotspur, FC Porto, Manchester United en Liverpool bij de laatste acht.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/14/messi-beducht-voor-jong-en-onbevreesd-ajax-bij-loting-kwartfinales-cl/