Ajax O19 wint ruim, O16 verliest wederom

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag met duidelijke cijfers weten te winnen van Sparta Rotterdam O19. Op Sportpark de Toekomst werd het 5-0. Ajax O16 verloor opnieuw. Dit keer ging het elftal onderuit tegen Excelsior O16 , waardoor het nu laatste staat. Ajax O15 en Ajax O17 kwamen dit weekend niet in actie.

FT | Ajax O16 - Excelsior O16 (1-2)

Ajax O16 is bezig aan een dramatische reeks na de winterstop. In de voorjaarscompetitie werd al drie keer verloren en nog helemaal niet gewonnen. Tegen nummer laatst Excelsior hoopte men weer eens drie punten te pakken, maar ook van de hekkensluiter werd verloren: 1-2. Ajax O16 staat nu zelf laatste.

Na een begin met kleine kansjes voor beide ploegen, was het uiteindelijk Nassef Chourak die Ajax na een halfuur spelen op voorsprong bracht. Na een goede actie vanaf de rechterflank van Alen Karahasanovic was het Chourak die met een schot de stand op 1-0 bracht. Vlak voor rust kreeg Ajax via Julius Dirksen nog een goede kans op de 2-0, maar diens schot van een meter of twintig vloog rakelings over. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/120214/ajax-o19-wint-ruim-o16-verliest-wederom