Wöber en Müller beiden twee duels geschorst; 20.000 euro boete voor Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Thomas Müller en Maximilian Wöber zijn door de UEFA beiden voor twee wedstrijden geschorst voor hun rode kaarten in de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Bayern München afgelopen december (3-3). Daarnaast legt de UEFA aan Ajax een boete op van twintigduizend euro voor het gooien van projectielen op het veld. Bayern krijgt een boete van achtduizend euro opgelegd vanwege het afsteken van vuurwerk door de supporters van de Duitsers voorafgaand aan de wedstrijd.

Wöber kreeg een rode kaart vanwege een harde overtreding op Leon Goretzka, terwijl Müller van het veld werd gestuurd door scheidsrechter Clément Turpin vanwege een charge op Nicolás Tagliafico. Door de schorsingen mogen beide spelers de komende twee Europese duels niet in actie komen. Wöber, die in verband wordt gebracht met een transfer naar Sevilla, mist zodoende, als hij bij Ajax blijft, het tweeluik met Real Madrid. Müller moet de wedstrijden tegen Liverpool aan zich voorbij laten gaan.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/11/wober-en-muller-beiden-twee-duels-geschorst-20-000-euro-boete-voor-ajax/