Ten Hags elf: met wie blijft Ajax volgens jou op het koord?

Bron: www.ajaxlife.nl

We zijn best benieuwd welke rol Van de Beek in Arnhem krijgt. © Pro Shots

Ajax moet winnen. We merken het gewoon eventjes op, want het besef kan niet groot genoeg zijn. Vitesse-uit is nooit gemakkelijk, maar drie punten zijn een must. Met welke elf spelers geef jij Ajax de grootste kans op winst? Kruip in de huid van Erik ten Hag!

Het koordje knapte vorig seizoen in Arnhem, maar dit keer is het zaak om erop te blijven zitten. Het gekke is dat het gelijkspel tegen Heracles Almelo (1-1) op deze manier nog altijd door werkt, maar je moet gewoon niet te ver op achterstand komen.

Hopelijk is dit besef geland, hopelijk wordt de euforie na het bereiken van de Champions League eventjes opzij geschoven. Dan hopen we dat het Ajax met de aanwezige kwaliteit lukt om in de Gelredome een driepunter te scoren.

Ook David Neres zit op het koord, zo bevestigde Ten Hag tijdens het persgesprek kort voor Vitesse-uit. De Braziliaan is hersteld van een blessure aan zijn hamstring. Als hij terugkeert, gaat dit ten koste van iemand anders. Daar wilde de trainer dan weer niets over kwijt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24705