Ajax ontsnapt met dank aan VAR in Venlo

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is op bezoek bij VVV-Venlo ontsnapt aan nieuw puntenverlies in de Eredivisie. Lang bleef het 0-0, maar de VAR bracht vlak voor tijd redding voor Ajax.

Waar Erik ten Hag in de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo zijn elftal nog fors wijzigde, was daar tegen VVV-Venlo geen sprake van. Ajax begon met dezelfde elf namen als tegen Standard Luik, Donny van de Beek en Carel Eiting zaten dus opnieuw op de bank.

Vanaf die plek zag het tweetal dat VVV wat speldenprikjes uitdeelde, zonder echt gevaarlijk te worden. Ajax deed na de lichte VVV-storm echter nadrukkelijk van zich spreken. Een met bruikbare ballen strooiende Hakim Ziyech was daarbij vaak betrokken. In de achtste minuut leek David Neres Ajax dan ook op voorsprong te brengen, ditmaal na een splijtende steekbal van Dusan Tadic. De Braziliaan passeerde VVV-goalie Lars Unnerstall, maar bleef, toen hij de 0-1 wilde binnenschuiven, haken in het stroeve kunstgrasveld. Dit leidde tot hamstringklachten bij de buitenspeler, die vervolgens werd vervangen door Zakaria Labyad.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114687/ajax-ontsnapt-met-dank-aan-var-in-venlo