Vanmiddag om 12:00uur loting Champions League: Mogelijke tegenstanders bekend

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet eerst aanstaande woensdag nog het eerste van twee duels spelen tegenr Sturm Graz in de voorronde van de Champions League, maar maandagmiddag wordt er al geloot voor de volgende voorronde. De loting in Nyon begint maandag om 12:00 uur en is live te volgen via de site van de UEFA.

De Amsterdammers moeten drie voorrondes zien te overleven om de groepsfase te bereiken en de eerste van die drie is dus tegen Sturm Graz. Woensdag komen de Oostenrijkers op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en precies een week later is de return. Ajax hoort maandagmiddag dus al wie de volgende tegenstander wordt als het er in slaagt Sturm Graz te verslaan.

Mocht Ajax het tweeluik tegen Sturm Graz niet overleven, dan stroomt men door naar de voorlaatste voorronde van de Europa League. Als de Amsterdammers sneuvelen in de voorronde waarvoor maandagmiddag wordt geloot, dan gaan ze naar de groepsfase van de Europa League waarvoor om 14:00uur wordt geloot.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/23/vanmiddag-om-1200uur-loting-champions-league-mogelijke-tegenstanders-bekend/