Samenvatting Wolverhampton Wanderers - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoe staat Ajax ervoor, een aantal dagen voor de belangrijke seizoensopener tegen Sturm Graz? Het is lastig te zeggen. Donderdagmiddag speelde een groot deel van de beoogde basisopstelling tegen Wolverhampton Wanderers. Het werd 1-1.

Moeten we ons blindstaren op die uitslag? Nee. Toch is de vraag terecht of Sturm Graz niet te vroeg komt... Staf en spelers hebben nog flink wat werk te verrichten, zoveel is wel duidelijk. Tegen de Wolves oogde de ploeg op momenten wat lusteloos en niet iedereen leek even scherp. Maar is dat gek na een intensieve trainingsweek?

Tel daarbij op dat Daley Blind en Nico Tagliafico pas net zijn ingestroomd en Dusan Tadic pas zondag aansluit. Verder kon Erik ten Hag tegen de Wolves geen beroep doen op Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Max Wöber. Oh, en dan zijn er ook nog spelers als Donny van de Beek en Frenkie de Jong die net terugkomen van blessures. Kasper Dolberg lijkt ook nog op de weg terug en Zakaria Labyad is geschorst voor woensdag. Kortom: het wordt nog een hele puzzel voor Sturm Graz-thuis.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24389