De Jong voorlopig nog niet inzetbaar bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax kan voorlopig nog geen gebruik maken van Frenkie de Jong. De middenvelder staat al sinds eind februari aan de kant met een enkelblessure en de kwetsuur is nu dermate ernstig dat hij volgende week nog niet mee zal gaan op trainingskamp naar Duitsland, zo meldt Voetbal International.

Aankomende maandag vertrekt Ajax voor een trainingskamp naar Duitsland, waar twee oefenduels gespeeld zullen worden. Daley Sinkgraven, die woensdag volledig meetrainde met de groep, gaat in tegenstelling tot De Jong wél mee naar Duitsland. De linkspoot komt terug van een zware knieblessure en wordt dan ook rustig gebracht. Sinkgraven zal niet met alle trainingsonderdelen meedoen.

Verder is er ook nieuws over Donny van de Beek. De middenvelder had tijdens de oefentrip van Oranje last van zijn lies. Volgende week zal er meer duidelijkheid komen over de ernst van zijn blessure. Doelman André Onana trainde woensdag binnen, maar zal de komende dagen weer buiten gaan trainen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113459/de-jong-voorlopig-nog-niet-inzetbaar-bij-ajax