[Update II] 'Lijfsbehoud bemoeilijkt komst Tadic'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens De Telegraaf werkt Ajax in het grootste geheim aan de komst van Southampton-speler Dusan Tadic. De krant schrijft dat de Serviër de zeer waarschijnlijk vertrekkende Hakim Ziyech moet gaan opvolgen.

Wel lijkt de komst van Tadic alleen mogelijk wanneer Southampton degradeert uit de Premier League. Op dit moment staat de ploeg net boven de rode streep (op doelsaldo), terwijl dinsdag het uitduel met directe concurrent Swansea City wacht. In het weekend wordt de competitie afgesloten met een wedstrijd tegen Manchester City.

In de mogelijke transfer speelt hoofdscout Henk Veldmate een belangrijke rol. Als technisch directeur van FC Groningen was hij namelijk verantwoordelijk voor de komst van Tadic naar Nederland en ook toen de speler bij FC Twente en Southampton ging spelen, bleef er contact. Mits de financiële voorwaarden goed zijn, zou Tadic niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de Eredivisie staan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112638/update-ii-lijfsbehoud-bemoeilijkt-komst-tadic