De Wit gaat sprint na de 2-1 nog wel eventjes voelen

De Wit drinkt niet en biertjes laten staan kost dus geen moeite. © Pro Shots

Dani de Wit wist op voorhand dat hij geen negentig minuten zou maken in het kampioensduel van Jong Ajax. Hij verliet het veld precies toen zijn ploeg tegen MVV op achterstand kwam, maar kon even later alsnog juichen. “Zo, die sprint na de 2-1... Die voel ik zondag nog!”

Door Kevin Van Nunen

De Wit is een van de vaste jongens bij Jong Ajax, maar vanwege de blessuregolf waardoor het eerste wordt geteisterd, wordt hij zondag tegen AZ op de bank verwacht bij de hoofdmacht. Zaterdag een volle wedstrijd spelen en zondag op de bank zitten? Dat is te veel van het goede.

Dus ging De Wit naar de kant. “Het was een zware bevalling, eigenlijk was het gewoon een draak van een wedstrijd. De eerste helft was het niet goed genoeg en dan krijgt MVV een penalty. Ik weet nog steeds niet waarom,” haalt de middenvelder terug tegenover Ajax Life.