SV Ajax: 'Ook voor supporters is dit echt een pijnlijke dag'

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is nu de kunst om van Ajax weer Ajax te maken. © Pro Shots

Voor Supportersvereniging Ajax is de situatie rond de technische staf er één om buikpijn van te krijgen: de club is in zwaar weer. "Toch zijn deze ontslagen een logisch gevolg van de neerwaartse sportieve spiraal van de afgelopen maanden," stelt directeur Fabian Nagtzaam.

“Wij gaan niet over het personeelsbeleid van Ajax, maar hopen toch echt dat de directie en de andere beleidsmakers van de club een technische staf samenstellen die zorgen dat Ajax weer Ajax wordt,” zegt Nagtzaam als reactie op de situatie bij de club. “Namen noemen heeft nu geen zin. Iedereen heeft zo zijn voorkeur, je kunt zo een lijst met tien namen maken, maar daar gaan we niet over.”

Na het bekerdebacle, woensdag bij FC Twente, werd duidelijk dat er dit seizoen weer een prijs minder was om voor te spelen. Dat was na de Europese uitschakeling aan het begin van het seizoen en de opgelopen achterstand op PSV in de competitie voor supporters een volgende bittere pil. “Er moest ook echt iets gebeuren, dit was geen houdbare situatie,” aldus Nagtzaam.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23145