‘Volgende dreun kan zomaar knock-out voor Keizer zijn’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax presteert dit seizoen bijzonder wisselvallig. Na flinke uitschieters tegen NAC en Roda JC, werd er afgelopen zondag weer teleurstellend gelijk gespeeld tegen FC Twente (3-3). Hierdoor neemt de druk op trainer Marcel Keizer verder toe.

De Telegraaf schrijft: “Weliswaar zal winst zondag tegen PSV de Amsterdammers niet direct terugbrengen in de titelrace; bij een vernedering of zelfs maar gewone nederlaag tegen de Eindhovense rivaal kunnen er weleens gekke dingen gebeuren in de ArenA. De volgende dreun kan zomaar zijn knock-out zijn.”

Het Algemeen Dagblad denkt dat Keizer wel eens het kind van de rekening kan worden, wanneer er wordt verloren van PSV. “In Amsterdam staat van alles op het spel. De positie van de in de top onervaren trainer Marcel Keizer natuurlijk, die bijna letterlijk vanaf dag één onder vuur ligt door de karrenvracht aan verloren punten én het gemis van Europees voetbal.” Toch wijst de krant ook naar algemeen directeur Edwin van der Sar en directeur spelersbeleid Marc Overmars. “En de ogen zullen óók gaan naar Dennis Bergkamp, die de aanstelling van Keizer als opvolger van Peter Bosz doordrukte.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/volgende-dreun-kan-zomaar-knock-out-voor-keizer-zijn/