Ajax recht rug in tweede helft maar vergeet te winnen in Nice

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voorafgaand aan de eerste officiële wedstrijd onder leiding van Marcel Keizer, in de derde voorronde van de Champions League tegen OGC Nice, was de vraag die veel mensen zichzelf stelden: heeft Ajax de gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri een plekje kunnen geven? Bovendien wilde Ajax graag eens met het uitsyndroom afrekenen.

De wijze waarop de Amsterdammers uit de startblokken kwamen was hoopgevend. De ploeg zat er goed bovenop en zette gelijk stevig druk. De passing was echter slordig waardoor de aanvallen stuk liepen, voordat Ajax erin slaagde echt gevaarlijk te worden.

Naarmate de eerste helft verder onderweg was, waren het de Fransen die er een aantal keren uit konden komen in de counter. Ajax had geluk dat Nice slordig was in de eindpassing.

In de 25e minuut kreeg Kasper Dolberg, die verder nog weinig in het stuk voorkwam, ineens een flinke kans toen keeper Cardinale de bal zomaar in zijn voeten schoof. De Deen wist het cadeautje echter niet te verzilveren. Aan de andere kant was het De Ligt die goed ingreep voordat Balotelli kon inkoppen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-recht-rug-tweede-helft-vergeet-winnen-nice/