Nouri helpt Jong Ajax aan simpele zege

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond een relatief eenvoudige zege geboekt op Helmond Sport. De nummer twee van de Jupiler League controleerde de grootste gedeeltes van de wedstrijd en won uiteindelijk met 2-0 door doelpunten van Abdelhak Nouri en Pelle Clement. VVV Venlo speelde gelijk op bezoek bij FC Eindhoven en hierdoor zijn zij nu officieel de kampioen van de Jupiler League.

Na een matige openingsfase werd de wedstrijd opengebroken met een penalty voor de Amsterdammers. Na een mooie actie werd Noussair Mazraoui gevloerd in de zestien meter en kreeg Jong Ajax een strafschop. Nouri ging achter de bal staan en schoot hem feilloos binnen. Hierna kregen de beloften van Ajax kansen via Clement en Vaclav Cerny, maar zij wisten de doelman niet te passeren. In de negenendertigste minuut brak Ajax opnieuw de verdediging van Helmond Sport. Nouri zette met een geweldige steekpass Clement alleen voor de keeper en hij faalde niet, 2-0.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104164/nouri-helpt-jong-ajax-aan-simpele-zege