Van der Sar: “Dan een doelpunt maken, dat toont karakter”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax,  was blij en trots met het bereiken van de halve finale van de Europa League. De bestuurder kijkt terug en vooruit en hoopt dat deze Europese campagne geen eenmalige gebeurtenis is.

“We gaan terecht door, de jongens hebben in de verlenging de rug gerecht. Dan een doelpunt maken, dat toont karakter”, zegt Van der Sar tegen RTL7. “Laten we hopen dat het geen incident is. Dit is waar de club zes jaar geleden mee gestart is bij de revolutie. Nog meer gericht op de jeugdopleiding, voetballers in de directie, een technisch hart. De supporters hebben het fantastisch gedaan, die bleven ook gaan. Hier mogen de jongens wel even van genieten, dit gevoel heb ik de afgelopen zes jaar niet veel meegemaakt sinds ik gestopt ben”, aldus de voormalige keeper, die nog niet verder wilde kijken dan het komende weekend. “Ik zou het leuk vinden om naar Manchester toe te gaan, maar verder zien we het wel. De spelers, de staf en de spelers moeten genieten en dan gaat het vizier op PSV.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/04/21/van-der-sar-dan-een-doelpunt-maken-dat-toont-karakter/