Nervous breakdown in 010!

Bron: www.afca.nl

Wij zijn Ajax, wat kom je hier doen? Was getekend, Justin Kluivert, schijthebbende linksbuiten, vleesgeworden kruising tussen Jesper Olsen en Simon Tahamata (voor nadere informatie over deze twee legendarische linksbuitens worden de jongere fans verwezen naar het internet).

Wij zijn Ajax, wat kom je hier doen?, het is een godswonder dat niet één van de vele assertieve praatjesmakers onder de Ajax-fans deze zin niet al jaren geleden heeft verzonnen. Niet alleen de wedstrijd tegen de kakkerlakken werd door bijgoochem Kluivert keurig samengevat met deze acht woorden, het zinnetje geeft daarnaast exact de verhoudingen in voetballend Nederland weer. Wij zijn Ajax. En jullie niet. Wij zijn de beste. En jullie zeker niet.

De wedstrijd tegen 010 lijkt een onafwendbaar proces in gang te hebben gezet: Ajax zit in een flow- zelfs trapezeartiest Traoré gaat kansen benutten- en fc kakkerlak ziet opeens een nachtmerrie bewaarheid worden: ze gaan het namelijk misschien niet redden. Ze gaan het vergooien. Ach, wat een genot te bedenken hoeveel zweetdruppels er al door de rijnmondse naadjes zijn gelopen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nervous-breakdown-in-010/