O19 wint van NEC/FC Oss, O16 verslaat Sparta

Ajax O16 en Ajax O19 hebben zaterdagmiddag goede zaken gedaan tijdens hun competitiewedstrijden. Om 12.00 uur trapte Ajax O16 af op sportcomplex De Toekomst tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. De jongelingen van Ajax wisten de wedstrijd eenvoudig te winnen: 3-1. Om 14.30 uur speelde Ajax O19 thuis tegen NEC/FC Oss O19. Ook deze wedstrijd werd relatief gemakkelijk gewonnen, al was er de eerste helft meer te genieten dan in de tweede helft. Dit livetopic werd mede mogelijk gemaakt door onze partners Mercedes-Benz en Stern Auto.

FT | Ajax O16 - Sparta Rotterdam O16 (3-1)Ajax O16 heeft zaterdagmiddag een eenvoudige en meer dan verdiende 3-1 overwinning geboekt op Sparta Rotterdam. Al na een minuut of zes in de wedstrijd was het Kees de Boer die uit een vrije trap voor de 1-0 zorgde. Diezelfde De Boer was ook betrokken bij de 2-0. Opnieuw nam hij een vrije trap en dit keer was het Jurriën Maduro die het laatste zetje gaf.