Van de Beek: “Dit is voor mij misschien een kans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek hoopt volgende week in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen in de basis te mogen starten. De talentvolle middenvelder kan mogelijk in de plaats van Davy Klaassen gaan spelen, die afgelopen zondag tegen een schorsing aan liep. “Voor mijn gevoel was het een honderd procent strafschop, dus is die gele kaart voor Davy heel vervelend. Maar inderdaad, misschien is het voor mij een kans”, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

“Het is een topweek geweest voor mij. Tegen Panathinaikos ging het goed en ook tegen SC Heerenveen had ik mijn waarde. Wat ik nu moet doen is het de trainer zo lastig mogelijk maken.”

Van de Beek kwam in de tweede helft binnen de lijnen en was direct belangrijk voor het team door een assist te leveren aan Davy Klaassen. Volgens zijn vader is hij als invaller minder goed dan als basisspeler. Dat kan het talent wel begrijpen. “Ik zal na zondag eens vragen of hij er nog steeds zo over denkt, maar ik ben inderdaad een speler die normaal in de wedstrijd moet groeien. Ik denk dat ik nu toch wel heb bewezen dat ik ook goed kan invallen. Ik moet dan iets extra’s brengen en dat heb ik wel gedaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/beek-is-mij-misschien-kans/