LIVE 14.30 uur | Ajax A1 - PEC Zwolle A1 (2-1)

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van zaterdag 19 november. Om 10.30 uur trapt Ajax B2 af tegen FC Utrecht B2. Later, om 14.30 uur, speelt Ajax A1 op sportcomplex De Toekomst tegen PEC Zwolle A1. Volg de wedstrijden hier en praat mee!

FT | FC Utrecht B2 - Ajax B2 (1-2)Ajax B2 heeft op bezoek bij FC Utrecht B2 een kleine 1-2 zege geboekt. De Amsterdammers kwamen in de eerste helft nog wel op achterstand, maar herstelde deze na rust.

In de eerste tien minuten was FC Utrecht B2 het gevaarlijkst met enkele uitbraken, terwijl Ajax in balbezit erg slordig was. Een minuut nadat Ajax een penalty moest krijgen na ouderwets pootje haken, wist FC Utrecht B2 uit de omschakeling de score te openen.