Relatie Zivkovic en Ajax op knappen: ‘Ik wil graag naar FC Utrecht’

Bron: ajaxfanzone.nl

Richairo Zivkovic en Ajax lijken afscheid van elkaar te gaan nemen. De negentien-jarige aanvaller wil voor zijn plaats vechten maar is van mening dat hem dat niet gegund wordt. ‘Omdat ik open kaart speelde over de interesse van en een gesprek met FC Utrecht, zat ik tegen AFC niet bij de eerste 22 spelers. Ja, toen is er wel iets geknapt’, meldt De Telegraaf.

Zivkovic geeft toe dat hij in eerste instantie de oorzaak van de stroeve samenwerking is: ‘Ik heb fouten gemaakt, waardoor ik de hooggespannen verwachtingen in het begin niet kon waarmaken. Maar de begeleiding bij Ajax liet ook te wensen over. Voor een zeventienjarige speler die vanuit de provincie Groningen naar de stad Amsterdam komt, is het zó belangrijk om goed te worden opgevangen. Vooral van de vooraf beloofde specialistentraining is helaas niets terecht gekomen. Ik werd vaak aan mijn lot overgelaten. Zozeer dat het plezier in het voetballen ook minder werd’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/15/relatie-zivkovic-en-ajax-op-knappen-ik-wil-graag-naar-fc-utrecht/