Zlatan vertelt de wereld over transfer naar Man Utd

Bron: www.ajaxlife.nl

De man heeft bij een prachtig rijtje clubs gespeeld. © Pro Shots

Als de man het zelf aankondigt, dan zal het wel: Zlatan Ibrahimovic draagt komend seizoen het shirt van Manchester United. De 34-jarige spits vond het tijd om dit vrij slecht bewaarde geheim met de wereld te delen. Zlatan wordt op Old Trafford herenigd met José Mourinho.

De geruchten rond een transfer van Zlatan naar Manchester ontstonden al toen Louis van Gaal nog trainer was, al leek het uitgesloten dat het duo een nieuwe samenwerking zou aangaan. Dat blijkt ook wel. Van Gaal werd ontslagen, Mourinho volgt hem op en nu is de stoelendans even klaar.

Er zijn nog niet veel details bekend over de transfer, al is wel bekend dat de penningmeester geen transfersom hoeft te voldoen. Zlatan was transfervrij, nadat hij met Paris Saint-Germain genoeg prijzen had gepakt. Ook over de duur van zijn nieuwe contract kunnen we niets melden.

Zlatan speelde eerder onder Mourinho bij Internazionale en sindsdien kunnen de twee het prima met elkaar vinden. Zoals uit het voorbeeld rond Van Gaal wel blijkt, kan Zlatan lang niet met iedereen door een deur.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19963