Bosz geeft jeugd een kans, Van der Hoorn, Van Rhijn en Serero mogen vertrekken

Bron: ajaxfanzone.nl

Peter Bosz staat aanstaande woensdag voor het eerst voor de groep wanneer de eerste veldtraining gaat plaatsvinden waarbij Bosz het zal gaan doen met een groep van rond de twintig man. Toch kan de formatie nog wijzigen op bepaalde plaatsen waarbij er plannen zijn om nog spelers te kopen maar ook te verkopen.

Mike van der Hoorn, Thulani Serero en Ricardo van Rhijn lijken hun langste tijd te hebben gehad in Amsterdam waarbij Van der Hoorn momenteel in de belangstelling staat van Swansea City. Bosz geeft verder aan dat de jeugd een kans gaat krijgen in de voorbereiding waardoor Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Vaclav Cerny, Kasper Dolberg, Frenkie de Jong en Robert Muric aansluiten bij het eerste elftal.  Jasper Cillessen, Kenny Tete, Riechedly Bazoer, Arek Milik. Joël Veltman en Lasse Schone zijn er woensdag nog niet bij. De aankopen Mateo Cassierra en Davinson Sanchez  zullen woensdag ook nog niet te bewonderen zijn tijdens de eerste training.

Bron: VI

Likes(143)Dislikes(12)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/06/25/bosz-geeft-jeugd-een-kans-van-der-hoorn-van-rhijn-en-serero-mogen-vertrekken/