Bazoer: “Afgerekend op twee mindere duels”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De rol van Riechedly Bazoer bij Oranje en bij Ajax de afgelopen weken staan in schril contrast met elkaar. “Ik zat negentig minuten op de bank tegen De Graafschap, verspeelde het kampioenschap, maar kreeg bij het Nederlands elftal drie wedstrijden het vertrouwen”, vertelt de middenvelder aan De Telegraaf.

Hij vervolgt: “In de aanloop naar De Graafschap liet Frank de Boer een motivatiefilmpje zien. Het waren hoogtepunten van het seizoen, waarin ik in vier van de tien momenten voorkwam. Maar hij stelde me niet op en liet me niet invallen… Ik had een groot aandeel gehad in de koppositie en dan is een reserverol in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen heel zuur, omdat ik werd afgerekend op twee mindere duels.”

Bazoer stelt echter dat het de keuze van de trainer is geweest en dat hij die maar moet accepteren. “Ik heb een heel goede band met Frank de Boer. Hij is ook degene die me de kans heeft gegeven. Dat moet je niet vergeten. Maar het zou mooi zijn geweest als ik in het eerste jaar, waarin ik heel veel speelde, ook kampioen was geworden. Ik wil komend seizoen zo graag in de Champions League spelen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bazoer-afgerekend-op-twee-mindere-duels/