[Update IV] 'Toch penalty's bij gelijke stand'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De beslissingswedstrijd tussen Ajax A1 en PSV A1 wordt dinsdag niet op Papendal gespeeld, maar waarschijnlijk in Ermelo. Het sportcomplex van DVS'33 wordt het decor voor het belangrijke kampioensduel als de driehoek van de gemeente akkoord gaat.

Afgelopen zaterdag meldde Simon Zwartkruis van VI nog dat Papendal het strijdtoneel zou worden, maar dat is binnen twee dagen alweer veranderd. Arnhem ziet af van de organisatie en dus is Ermelo de eerstvolgende gegadigde. Volgens een bestuurslid van DVS kunnen er zo'n 6000 mensen worden ontvangen. 

Het hoofdveld in Ermelo bestaat net als op Papendal uit kunstgras. DVS'33 is bovendien de eerste club van Vince Gino Dekker, die op jonge leeftijd al naar Ajax verkaste. Details over de wedstrijd volgen zodra er een akkoord is. Zo is bijvoorbeeld de aanvangstijd nog niet bekend en is het nog even de vraag of het duel vrij toegankelijk is voor publiek.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96537/update-iv-toch-penaltys-bij-gelijke-stand