Schöne: “Hoop dat er nog wat wedstrijden bij komen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lasse Schöne speelde zondagmiddag zijn 150e wedstrijd in het Ajax-shirt. Er werd tegen Excelsior met 3-0 gewonnen en dus kon de Deen tevreden terugkijken op zijn jubileumduel: “We creëerden veel kansen, we hebben 27 keer op doel geschoten. Als we iets effectiever waren geweest, hadden we er meer dan drie gemaakt. Maar 3-0 is een prima uitslag. De laatste tijd wonnen we met één goal verschil, vandaag niet”, blikte hij met AT5 terug.

Ook met het bereiken van 150 wedstrijden voor Ajax was de Deen erg blij: “Ik denk dat niet veel mensen me dat gegeven hadden toen ik vier jaar geleden transfervrij over kwam van NEC. Ik ben super blij en trots. Het is iets heel bijzonders, dat mag best gezegd worden.” Van de huidige selectie speelde alleen Ricardo van Rhijn meer wedstrijden in het wit-rood-wit.

Eén specifiek hoogtepunt weet Schöne niet te noemen: “Het eerste kampioenschap hier in de ArenA was voor mij een bijzondere wedstrijd, net als tegen Barcelona. Dat zijn bijzondere momenten, ik kan er niet één uitlichten. Er zijn genoeg momenten waar ik met plezier op terugkijk. Ik hoop dat er nog aardig wat wedstrijden bij komen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/schone-hoop-dat-er-nog-aardig-wat-wedstrijden-bij-komen/