Duarte: “Heb niet echt uitleg van Ajax gekregen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lerin Duarte speelt het komende halfjaar op huurbasis voor NAC Breda en daar is de middenvelder erg blij mee. Bij Ajax maakte hij dit seizoen nog geen minuut, waardoor hij eerst wedstrijdfit zal moeten worden. “Het waren moeilijke maanden van alleen maar trainen, want ik kwam bij Ajax niet meer aan de bak”, vertelt hij aan FOX Sports. “Dat is vervelend, als speler wil je graag voetballen en ik hoop dat hier bij NAC te doen.”

Nicolai Boilesen gaf al eens aan weinig uitleg te hebben gehad over zijn situatie, ook Duarte beklaagt zich over de communicatie van Ajax: “Je hoort dat je bij het tweede begint en voor de rest heb ik niet echt uitleg gekregen. Je traint, speelt geen wedstrijden en dat is heel moeilijk. Je moet doorgaan en terugvechten, dat ga ik nu proberen. Het gaat hier goed. We hebben goede voetballers en hopen terug te keren in de Eredivisie.”

Mocht Duarte weten te overtuigen in Breda, dan is het ook een mogelijkheid dat de club hem definitief overneemt van Ajax: “De insteek is om spelers langer te binden, helemaal spelers met die kwaliteiten. Dat is wel iets naar volgend seizoen toe, ja”, aldus trainer Marinus Dijkhuizen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/duarte-heb-niet-echt-uitleg-gekregen/