Vertrek Jonk begin van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Ajax?

Bron: www.vak410.nl

Vanmorgen werd bekend dat Wim Jonk vertrekt bij Ajax. Wat er ook te grondslag ligt aan zijn vertrek, het is doodzonde als mensen met voetbalverstand noodgedwongen onze club verlaten. Daarom leidt zijn vertrek mogelijk tot een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Ajax. Wij vinden het ook een bestuurlijk falen, dat dit zover heeft moeten komen. Als supporters vinden wij het onbegrijpelijk dat volwassen (ex-voetballers) niet met elkaar kunnen of willen zitten en overleggen over voetbal. De vraag moet gesteld worden hoe deze situatie is ontstaan.

Wij roepen alle (bestuurlijke) geledingen binnen onze club op (RvC, Directie NV en Bestuursraad / Vereniging) de eenheid te bewaren, persoonlijke belangen opzij te schuiven en maar 1 belang, namelijk het Ajax belang ,voor ogen te houden!

Als supporters hebben wij aan het begin van 2010 massaal gekozen voor de visie en lijn Cruijff in voetbaltechnisch opzicht. Wij hebben enkele jaren geleden besloten, los van alle bestuurlijke perikelen, onze eigen weg te volgen, maar staan wel volmondig achter visie en lijn Cruijff.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/nieuws/vertrek-jonk-begin-van-een-zwarte-bladzijde-de-geschiedenis-van-ajax

Gegevens

Spelers: Wim Jonk
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff