Win kaarten voor Ajax - Willem II!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax speelt zaterdag zijn eerste thuisduel in de eredivisie. © Pro Shots

Het was zondag best leuk om naar Ajax te kijken, nietwaar? Wie weet dat de zin in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen daardoor ook toeneemt. Ajax neemt het zaterdag in eigen huis op tegen Willem II en bij ons zijn kaartjes te winnen.

Net als Ajax kende ook Willem II een aardige start van de competitie. Er werd gelijkgespeeld tegen Vitesse en gezien de prestaties Arnhemmers vorig seizoen is dat helemaal geen slecht resultaat. Het eerste puntje is dus binnen.

De Tilburgers trappen het seizoen af met flink wat Ajax-invloeden binnen de selectie. Ruben Ligeon, Lesly de Sa en Richairo Zivkovic zijn door Ajax aan Willem II verhuurd en voor de vertrokken Mitchell Dijks kwam Dico Koppers terug, die ook al een verleden in de Amsterdam Arena heeft.

Het lijkt dus uit te draaien op een kleine reünie. Dat is op de tribunes vast niet anders, als iedereen zijn vaste plekje weer opzoekt. Om het feest helemaal compleet te maken zijn er bij ons zes setjes kaarten te winnen voor Ajax - Willem II! Om kans te maken, moet je onderstaande prijsvraag goed beantwoorden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18003