Kuit-update: het gaat beter, maar afwachten met Cillessen

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk staat Cillessen ook woensdag 'gewoon' op doel. © Pro Shots

Jasper Cillessen is echt geblesseerd. Of tenminste, zijn kuit liep vol tijdens de training die Ajax maandag afwerkte op De Toekomst. Het was sowieso al een sessie die slachtoffers eiste, nadat eerder Amin Younes al was afgehaakt. Met de doelman gaat het gelukkig een stuk beter.

De kuit van Cillessen 'liep vol', zoals dat heet en dit was voor de nummer 1 reden om eerder de kleedkamer op te zoeken. Uit voorzorg werd derde keeper Andre Onana opgeroepen voor een retourtje naar Wenen. Gelukkig blijkt het een dag later beter te gaan met Cillessen.

Maar het blijft even afwachten of de vaste keeper ook in het Ernst Happel Stadion plaatsneemt onder de lat. “We moeten afwachten hoe Cillessen reageert op de afsluitende training,” schetste Frank de Boer tijdens zijn persmoment de huidige stand van zaken.

Het gebeurt deze zomer geregeld dat Cillessen in verband wordt gebracht met Manchester United. Dat is zelfs voor niemand meer een geheim. Als een speler op zo'n moment ook nog eens te maken krijgt met fysiek ongemak, komen er al snel allerlei geruchten in de wereld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17912