Spitsen schieten Ajax langs Panathinaikos

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos revanche gehaald door met 2-0 te winnen. Eerder op de dag liep de ploeg van hoofdtrainer Frank de Boer tegen FC Nordsjaelland nog tegen een beschamende 1-3 nederlaag aan.

Tegen Panathinaikos begon Ajax een stuk feller dan tegen FC Nordsjaelland. Met de fanatieke supporters van VAK410 langs de lijn was er ook meer sfeer bij het tweede duel. Ajax mocht het spel maken en na ruim een half uur opende Arek Milik de score. De spits zette de aanval zelf op door Lasse Schöne in te spelen. De Deen ging een een-tweetje aan met Davy Klaassen en legde vervolgens terug op Milik, die afrondde: 1-0.

Panathinaikos was na de pauze wat sterker en kreeg een paar goede kansen, maar doelman Diederik Boer was telkens attent. In de slotfase kwam Anwar El Ghazi in het veld en de vleugelspits sloeg toe in de 87ste minuut. Vaclav Cerny speelde El Ghazi in, waarna laatstgenoemde vanaf randje zestienmetergebied genadeloos de 2-0 binnenschoot.

Scoreverloop:33' Milik (1-0)87' El Ghazi (2-0)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88806/spitsen-schieten-ajax-langs-panathinaikos