Fox zendt diverse oefenpotjes van Ajax live uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Het foebele gaat weer bijna beginnen!© Pro Shots

Als er ergens op een bijveld tegen een bal wordt getrapt, is de kans groot dat het op televisie valt te aanschouwen. Dat verzuchtte Marco van Basten onlangs en zijn gelijk wordt bewezen. Fox heeft aangekondigd diverse oefenwedstrijden van Ajax live op de kijkbuis te stralen.

De oefenpotjes van Ajax tegen Dinamo Moskou, VfL Wolfsburg en Saint-Étienne zijn rechtstreeks te volgen. Frank de Boer en zijn staf hebben dit keer voor niet de minste tegenstanders gekozen, aangezien Ajax eind juli optimaal geprepareerd moet zijn voor de voorronde van de Champions League.

De eerste live-uitzending staat dus al voor zaterdag op de planning. Het duel met Dinamo vormt voor Ajax de afsluiter van het trainingskamp in Oostenrijk en de ontmoeting met Wolfsburg, over ruim twee weken, is op de terugweg van een weekje trainen in De Lutte.

Het uitduel met Saint-Étienne vormt 22 juli de laatste test. Het wordt interessant om te zien hoe Ajax er tegen die tijd voorstaat en of de selectie er klaar voor is om de bijvelden te verruilen voor stadions, zodat Van Basten ook weer met plezier foebele kan kijken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17739