FC Nordsjælland

L’Equipe: ‘Sulemana onderweg naar Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kamaldeen Sulemana zal spoedig afreizen naar Amsterdam om een medische keuring te ondergaan en om een contract te tekenen bij Ajax, zo weet de Franse sportkrant L’Equipe te melden. Ajax is nog steeds dé favoriet voor de handtekening van de Ghanese buitenspeler maar nadat Stade Rennes zich ook in de strijd had gewikkeld leek het even onzeker waar Sulemana zijn keuze op liet vallen. Echter lijkt Ajax nu definitief de strijd te winnen en ligt er een vijfjarig contract klaar voor Sulemana.

‘Neymar van Deense competitie’ zou perfect bij Ajax passen: ‘Place to be’

Bron: www.voetbalzone.nl

Kamaldeen Sulemana werd de voorbije maanden al veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar van een definitieve overgang kwam het tot op heden nog niet. De aanvaller van FC Nordsjælland wordt door de voorzitter van de supportersvereniging van de Deense club, Lasse Poulsen, geroemd om zijn nederige persoonlijkheid en uitzonderlijke voetbalkwaliteiten.

Bekijk hier de volledige Europa League-selectie van Ajax

Bron: source

Ajax-aanvaller Sébastien Haller is door Ajax vooralsnog niet ingeschreven in de selectie voor de Europa League. De UEFA maakte slechts melding van drie wijzigingen: Ousama Idrissi werd ingeschreven, Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Victor Jensen (Nordsjælland) uitgeschreven. Hieronder zie je de volledige selectie van Ajax in Europa: wel wordt er nog uitgezocht waar de fout ligt en of Haller niet alsnog ingeschreven kan worden. 

Waar liggen de kansen voor Ajax tegen Midtjylland?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdagavond staat alweer de derde wedstrijd in de Champions League op het programma. De Amsterdammers reizen af naar Denenmarken voor een duel tegen Midtjylland. Een club die pas 21 jaar bestaat en al in de groepsfase van de Champions League zit, dat is best knap. Zijn ze sterk genoeg om het Ajax lastig te maken en punten te pakken, of pakken de Amsterdammers hun eerst overwinning van dit Europese seizoen?

Pages

Subscribe to FC Nordsjælland