FC Nordsjælland

Ajax O17 bereikt finale Future Cup na penaltywinst op Paris Saint-Germain

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O17 heeft de finale bereikt van de Future Cup! In een zinderend spannende wedstrijd tegen Paris Saint-Germain kwamen beide ploegen, onder het toeziend oog van o.a. de selectiespelers Rensch, Hato en Taylor, niet tot scoren. Uiteindelijk moesten penalty’s de beslissing brengen. Ajax doelman Aymean El Hani werd de held van de wedstrijd door twee penalty’s te stoppen. Omdat de Ajacieden allemaal wel raak schoten staat Ajax in de finale.

Future Cup dag 1: Ajax wint van Manchester City en speelt gelijk tegen Partizan

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is Pasen en dus is er het traditionele Future Cup toernooi voor spelers O17 op De Toekomst. Ajax O17 startte het toernooi zaterdag in groep A met een overwinning op Manchester City (3-1) en een gelijkspel tegen Partizan FK (1-1).

In de eerste wedstrijd kwam Manchester City op voorsprong. na rust boog Ajax de wedstrijd volledig om al was het qua spel vertekend. De mooie acties kwamen van de kant van City maar Ajax was gewoonweg efficiënter. Uit een hoekschop viel de gelijkmaker. Daarna speelde Ajax de schroom van zich af en sloeg nogmaals twee keer toe.

L’Equipe: ‘Sulemana onderweg naar Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kamaldeen Sulemana zal spoedig afreizen naar Amsterdam om een medische keuring te ondergaan en om een contract te tekenen bij Ajax, zo weet de Franse sportkrant L’Equipe te melden. Ajax is nog steeds dé favoriet voor de handtekening van de Ghanese buitenspeler maar nadat Stade Rennes zich ook in de strijd had gewikkeld leek het even onzeker waar Sulemana zijn keuze op liet vallen. Echter lijkt Ajax nu definitief de strijd te winnen en ligt er een vijfjarig contract klaar voor Sulemana.

Pages

Subscribe to FC Nordsjælland